BE OM DEMO

Job title

Customer Success Team - Team Member

Oslo/Ålesund, Norway

Job description

Documaster vokser og har på kort tid etablert en ledende posisjon som leverandør av løsninger for informasjonsforvaltning til det offentlige i Norge. Vi jobber nå med å etablere Documaster som en unik løsning for dokumentlagring i skyen for næringslivet, både i Norge og internasjonalt. I den forbindelse har vi allerede rekruttert og bygd et svært kompetent team og fått en rekke interessante selskaper med på laget med intensjon om å skape noe innovativt og unikt sammen. Dette er en sjelden, krevende og spennende reise hvor vi trenger flere dyktige mennesker.

En viktig brikke i dette arbeidet er å styrke vår leveranseavdeling. Vi søker derfor etter en dyktig og selvdrevet “Customer Success Team Member.” Rollen inngår i Customer Success Team som har hovedsete i Ålesund, men du kan også sitte i Oslo hvor deler av utviklingsteamet befinner seg. Teamets hovedoppgave er oppfølging av kunde fra initielt oppsett av løsning, gjennom implementering til løpende support og forvaltning. Customer Success-teamet består i dag av 7 personer, men dette forventes å vokse til rundt 10-12 personer innen kort tid.

I stillingen vil du være ansvarlig for oppfølging av våre kunder og partnere i etablerte supportkanaler. Du vil også inngå i et team som har ansvaret for alle leveranser av Documasters nye satsingsprodukt. Gjennom førstehåndsinnsikt i de utfordringene sluttbrukerne har, er du en viktig bidragsyter til produktuviklingsteamet. Du bidrar også til interne prosessforbedringer for å strømlinjeforme kundereisen fra kontrakt er signert til kunden har tatt produktene i bruk i organisasjonen. I tillegg bidrar du til gjennomføringen av interne prosjekter innenfor ulike områder i Documaster (salg, marked, produktutvikling og leveranse)

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Utdanning innen IT eller administrasjon (kan kompenseres med tilsvarende relevant erfaring)
 • Gjerne erfaring med teknisk første- og/eller andrelinjesupport av IT-løsninger
 • God forretningsforståelse, evne til å identifisere nye muligheter hos eksisterende kunder

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke

Egenskaper

...og vi vektlegger egenskaper som:

 • Selvgående og initiativrik med stor gjennomføringsevne
 • Strukturert
 • Positiv, energisk og utadvendt relasjonsbygger

Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig (gjerne også på engelsk)

Vi tilbyr

 • Et svært engasjerende, sosialt og hyggelig arbeidsmiljø i en av Norges mest spennende vekstselskaper
 • God faglig og personlig utvikling
 • Moderne og sentralt kontorlokale i Keiser Wilhelmsgate i Ålesund eller på Skøyen i Oslo
 • Konkurransedyktige vilkår og betingelser, med mulighet for medeierskap i selskapet.
 • Gode pensjonsordninger til å være et ungt IT-selskap samt gode forsikringsordninger, med bl.a. helsebehandlingsforsikring.

Apply now

Kontakt: Nicolai Lancelot, nicolai.lancelot@documaster.no / +47 997 20 336