Job title

Senior Advisor

Stockholm, Sweden

Job description

Documaster är ett mjukvaruföretag med en etablerat position i Norge som en ledande leverantör av informationshanterings lösningar. I Documaster brinner vi för att hjälpa företag att styra och hantera den allt större mängd elektroniska och fysiska dokument på ett säkert sätt.

Med en starkt växande kundportfölj och en fantastisk position i Norge och mål att göra denna resa i Sverige framöver rekryterar nu erfarna, duktig och hungriga medarbetare som kommer att bidra till att skapa en positiv kultur.

En viktig del av detta arbete är att stärka vår Professional Management-avdelning med mer kompetenta resurser. Arbetsplatsen kommer att vara på vårt kontor i Stockholm. Vi söker därför en erfaren, kompetent och operativ “Senior Advisor” som kan ta rollen som arkiv- och lösnings ansvarig vid implementation av lösningar till våra kunder.

Som Senior Advisor ansvarar du för att implementeringen av Documasters standardprodukter uppfyller kundernas förväntningar och krav. Som Senior Advisor gör du allt för att få nöjda kunder,från uppstarten tills kunden har använt våra produkter i sin organisation med stor nöjdhet. Ditt arbete utförs självklart mycket professionellt och med stark personlig integritet. Vi är stolta över den kultur och service vi har byggt upp och du förväntas delta i detta för vidareutveckling av avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig att ha följande kvalifikationer:

  • Du har dokumenterad erfarenhet som rådgivare i arkiv ämnen (Utveckling av klassificering, Relevanta föreskrifter / Standarder, FGS)
  • God kunskap i rutiner och standarder för informationshantering i Sverige
  • Extremt bra IT-kompetens, särskilt inom system och webblösningar

Personliga egenskaper vi särskilt värdesätter

  • Självgående och initiativrik med stor genomförandekapacitet, som trivs och klarar av intensiva perioder.
  • Kommersiell känsla och god affärsförståelse
  • Positiv, energisk och relationbyggare
  • Mycket bra kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt (svenska och engelska)

Vi erbjuder

  • En mycket engagerande, social och trevlig arbetsmiljö i ett spännande tillväxtföretag.
  • Bra professionell och personlig utveckling.Modernt och centralt kontor i StockholmKonkurrensvillkor, med möjlighet till delägarskap i bolaget.
  • Bra pension-och försäkring upplägg för ett ungt IT-företag

Välkommen med din ansökan

Om du har frågor eller vill ha mer information, får du gärna maila eller ringa Madeleine Evholt, Country Manager 0708-996662, madeleine.evholt@documaster.se

Apply now