REQUEST DEMO

Job title

Lead Generator / Sales Executive

Oslo, Norway

Job description

 

Er du svensktalende, bosatt i Oslo-området og er på jakt etter nye ufordringer?

 

Isåfall, så vet vi at du finnes der ute. Du som er nysgjerrig på hva fremtiden bringer og lenge har fundert på nye måter å tilnærme deg kunder på i en stadig voksende digital hverdag. Du hever med øyenbrynene når begreper som «always be closing» eller «numbers game» kommer opp. Du hever øyenbrynene fordi disse begrepene ikke passer inn i dagens måte å selge på. Du hever øyenbrynene fordi du vet at i dag må man jobbe smartere; når man tidligere tok opp telefonen, ringte «kaldt», for så å starte en salgsprosess, er din erfaring at i dagens marked har kunden helt andre forventinger til deg som selger. Kunden forventer at all informasjon er lett tilgjengelig og de setter store krav til din kompetanse. Du skal være relevant og vise at ditt budskap tilføyer verdi, mener kunden. Vi tror at du ser på deg selv mer som en rådgiver enn en selger.

Du føler at det ikke er tilstrekkelig å booke møter på den tradisjonelle måten – telefon og e-post. Du vet at i dag må man være tilgjengelig på alle mulige flater for å skape oppmerksomhet. Du vet at i dag tar det i snitt fem til seks forsøk før du i det hele tatt får kontakt med kunden, og derfor ser du etter nye veier. Du mener det er helt essensielt å gjøre research i forkant og finne en «reason to call».

Du vet at et velfungerende salgsteam består av flere forskjellige roller. Salgsarbeid er ikke lenger individuelt, man er avhengig av hele teamet sin innsats. Derfor er du også en lagspiller. Du blir motivert av å jobbe i et lite, dedikert team, som kun har én konkret oppgave: generere eksepsjonelt høy salgsaktivitet.

Alle driver vi med salg. Enten man «pitcher» en idé til en kollega, en entreprenør som ønsker å tiltrekke seg investorer, en far som argumenterer for fotball på tv-en med gutta, eller en lærer som ønsker å få flere tenåringer til å velge høyere utdanning. Derfor er det vanskelig å liste opp hva som kreves av deg i form av utdannelse, erfaring eller personlige egenskaper. Alle er forskjellig – og det er bra. Vi har likevel en formening om at du er teknologi-interessert, du drives av høyt tempo og er kanskje relativt nyutdannet. Du vil jobbe mye mot svenske markedet, så om du snakker svensk vil det være en stor fordel.

Denne stillingen kan hete så mangt:

  • Lead Generator
  • Sales strategist
  • Digital SaaS consultant
  • Master of sales
  • Inbound lead generating ninja

...eller noe annet fancy. Det er opp til deg og hvilken retning du mener stillingen bør ta. Vi er i grunn ikke veldig opptatt av titler, men blir motivert av oppgaven som skal løses og at vi hver dag tilstreber å være relevant i måten vi tilnærmer oss være kunder, slik at vi kan forbedre oss. Vi trenger deg som leser dette for å lage et sterkt salgsteam. Du vil kanskje få den viktigste rollen i temaet og lønnen er grei, men folka i selskapet er bra.

Apply now

Kontakt: Tommy Fjeldheim, tommy@documaster.no / Tlf: 99499214