NYHETER

 

Seminar: Enklere saksbehandling for energibransjen

Av Lena Riis, 08.okt.2019 14:16:49

Skal man følge standarden for offentlig saksbehandling? Hva er denne standarden egentlig? Hvordan er beste måten å arkivere? Finnes det en enklere måte for alle ansatte å arkivere? Hva er egentlig arkivverdig?

Da Østfold Energi skulle over til Office 365  så de muligheten til å gå over til enklere saksbehandling og arkivering fra Teams/Sharepoint uten å gå veien om et tredjepartssystem. For å få til det, måtte de finne et arkivsystem som «snakket» med plattformen de skulle ta i bruk, og som samtidig skulle ivareta alle deres historiske data(fra ePhorte og dagens 360). Et slikt system måtte også være intuitivt og enkelt for alle å bruke.

På dette seminaret kan du høre Østfold selv fortelle om sin prosess, i tillegg vil vi stille med arkiveksperter som kan svare på alle dine spørsmål. Siste del av seminaret blir en workshop hvor dere som deltakere kan dele erfaring fra bransjen, og stille spørsmål.

Første delen av seminaret vil også vises som et webinar for de som har lang reisevei. Den siste delen blir vanskeligere og få bra med webinar, så den er kun for de som er fysisk tilstede.

Meld deg på her!
 
 

Kommentarer

About Lemon Blog

This is where you give the visitor a brief introduction to both this blog and your company. Keep it short. More →

  • Siste nyheter

Abonner på nyheter