BE OM DEMO

Referanse: Lånekassen

Jeg har aldri fått så god oppfølging og rask hjelp fra et supportsenter som jeg får fra Documaster. De er virkelig veldig gode.

- Vilde Bjørklund, Fagansvarlig arkiv, Lånekassen

LånekssenLinkedin

Enklere saksbehandling

Lånekassen ønsket en enklere måte å arkivere på. Tidligere brukte de et tradisjonelt sak/arkivsystem, men ønsket en løsning som var mer tilpasset deres behov. Resultatet ble å gå bort fra sak/arkivsystem og heller arkivere direkte fra de verktøyene saksbehandlerne jobber i daglig med integrasjon til Documaster Arkiv. Nå bruker de Microsoft 365 (tidligere Office 365) integrert med Documaster Arkiv.

Be om demo

Microsoft 365

Lånekassen har laget dokumentflyt fra Sharepoint med integrasjon til Documaster Arkiv for enklere arkivering. Løsningen er laget med god hjelp av Point Taken, som er en av Documaster sine partnere. 

Point Taken bygger prosessfunksjonalitet i Microsoft 365 som fungerer sømløst mot arkiv.

«Målet er at enklere prosesser og verktøy skal føre til mer dokumentfangst» sier Vilde Bjørklund, Fagansvarlig arkiv hos Lånekassen.

Screenshot 2020-03-24 at 22.02.41
tyler-franta-iusJ25iYu1c-unsplash

Enkelt brukergrensesnitt

Tilbakemeldingene fra brukerne i Lånekassen er at Documaster Arkiv har et enkelt brukergrensesnitt, og at det er bedre å ta arkivet inn der saksbehandlerne allerede jobber enn å forsøke å få saksbehandlerne over i arkivsystemet.

Be om demo

 Teams

Arkiver dokumenter direkte fra Teams

Sharepoint

Malvelger, godkjenningsflyter og arkivering av dokumenter fra Sharepoint

Outlook

Arkiver eposter på en enkel måte fra Outlook

Microsoft 365

Gjør som lånekassen. Flytt arkivet inn i Microsoft 365

Microsoft 365

Ønsker du mer informasjon om løsningen?

Kontakt oss