REFERENSER

Läs hur vi samarbetar med våra kunder

Trusted by 300+ customers 
vinm
knutsen
Helsedirektoratet_logo
Lånekassen
sitecom
Asset 5

Forskningsetiske Komiteene & Documaster

Den norska nationella forskningsetiska kommittén (FEK) använde tidigare ett traditionellt förfarande- och arkivsystem men upplevde att det blev för omfattande och tungrott för dem. Det mesta av förfarandet skedde via e-post så de var i behov av ett enkelt och användarvänligt e-arkiv.

 

Asset 4

Ringerike Kommune & Documaster

För att verkligen komma igång med digitaliseringsprocessen i kommunen behövde Ringerike kommun ett e-arkiv i en låst zon.

Läs mer

 

Berendsen

Berendsen Tekstil Service & Documaster

" Vi hadde stort behov for å flytte vårt kontraktsarkiv inn i en moderne og brukervennlig løsning. Vi valgte Documaster da de møtte oss med et kunnskapsrikt team, en moderne løsning, og fordi det er kort vei mellom oss som kunde og utviklerteamet.

For oss er det en stor fordel å ha denne nærheten. Vi har nylig implementert løsningen og gjør oss fortsatt erfaringer, men det taler absolutt positivt for Documasters brukervennlighet at de fleste i organisasjonen har begynt å bruke det, og bruker det som vi ønsket."

-Lizette Dahle, Sentral kundeservicesjef Berendsen Tekstil Service

ostfold energi-4

Østfold Energi & Documaster

Fordi Østfold skulle over til Office 365, så de muligheten til å gå over til enklere saksbehandling og arkivering fra teams, hvor de faktisk skal produsere dokumentasjon.

"Dette er kostnadsbesparende for oss, men også enklere for de ansatte som slipper avansert saksbehandling"

Jon Christian Hansen, Østfold Energi.

Les mer

 

 

Knutsen

Knutsen & Documaster

"We needed an easy-to-use, intuitive and effective system that could handle the complexity of a large amount of documentation and it's metadata. Having in mind these characteristics, we chose Documaster." Irina Ispasoin, Project Administrator for Martin Linge Project.

Les mer

 

img6

Stjørdal Kommune & Documaster

«Documaster sin produktutvikling er kundedrevet. De lytter til kundene og utvikler det vi faktisk vil ha. Kombinasjonen av ny teknologi, sterk arkivfaglig kompetanse og ønsket om å åpne sin kjerne for andre fagsystemer gjør at vi ønsker å samle mange kilder i Documasters frittstående arkivkjerne.» Nina Fossbakken, arkivleder Stjørdal kommune.

 

img4

Sarpsborg kommune & Documaster

Sarpsborg kommune er i startfasen med å sette sin nye digitaliseringsstrategi ut i livet. Strategien har
mange aksjonspunkter, og et av dem er å skille sak og arkiv. Kommunen har i dag et tradisjonelt
sak/arkiv system som fungerer både som saksbehandlingssystem for administrative vedtak og
kommunal saksbehandling samt arkivsystem. Arkivpliktig materiale som ikke blir skapt i dette
systemet befinner seg pr nå i stor grad i fag-systemer uten tilknyttet arkivkjerne eller på papir. Sarpsborg er i god gang med å integrere fagsytem mot Documaster

img5

Trondheim Kommune & Documaster

Trondheim Kommune var sammen med Klæbu, Malvik og IKA Trøndelag Documasters første kunde og var med på å utvikle digitaliseringsløsningen for historiske byggesaker. I dag samarbeider vi på flere spennende prosjekter, både på dekommisjonering og innsyn i historiske arkiver.

img6

Orkdal kommune & Documaster

Orkdal kommune og Documaster samarbeider på flere områder. De var en av de første som valgte Documaster sin integrasjon for fagsystemet de benytter på PPT, som er HK Oppvekst.

I tillegg valgte de Documaster sin innsynsløsning for digitalisering av det historiske byggesaksarkivet med bistand fra IKA Trøndelag på skanning. Orkdal kommune har i dag arkivkjerne fra Documaster i åpen og sikker sone.

 

Vinmonopolet

Vinmonopolet & Documaster

Vinmonopolet bruker enkel arkivering og journalføring fra Office 365. I tillegg er det importert historiske data fra ProArc.

Låt dig inspireras

Ladda ner våra kundberättelser!