REFERENSER

Läs hur vi samarbetar med våra kunder

Trusted by 300+ customers 
bama-1
knudsen
Helsedirektoratet_logo
Edge_RGB_pos
sitecom
Asset 5

Forskningsetiske Komiteene och Documaster

Den norska nationella forskningsetiska kommittén (FEK) använde tidigare ett traditionellt förfarande- och arkivsystem men upplevde att det blev för omfattande och tungrott för dem. Det mesta av förfarandet skedde via e-post så de var i behov av ett enkelt och användarvänligt e-arkiv.

 

Asset 4

Ringerike Kommune och Documaster

För att verkligen komma igång med digitaliseringsprocessen i kommunen behövde Ringerike kommun ett e-arkiv i en låst zon.

Läs mer

 

Asset 3

Bama och Documaster

Bama ønsket å digitalisere sitt papirbaserte personalarkiv for å øke tilgjengeligheten og sikkerheten i arkivet.  Documaster har jobbet tett sammen med Bama, og til nå har vi digitalisert ca. 8000 personalmapper, og arkivert disse med standard metadata som sikrer tilgang og gjenfinning.

 

img4

Sarpsborg Kommune och Documaster

Sarpsborg kommune er i startfasen med å sette sin nye digitaliseringsstrategi ut i livet. Strategien har
mange aksjonspunkter, og et av dem er å skille sak og arkiv. Kommunen har i dag et tradisjonelt
sak/arkiv system som fungerer både som saksbehandlingssystem for administrative vedtak og
kommunal saksbehandling samt arkivsystem. Arkivpliktig materiale som ikke blir skapt i dette
systemet befinner seg pr nå i stor grad i fag-systemer uten tilknyttet arkivkjerne eller på papir. Sarpsborg er i god gang med å integrere fagsytem mot Documaster

 

img5

Trondheim Kommune och Documaster

Trondheim Kommune var sammen med Klæbu, Malvik og IKA Trøndelag Documasters første kunde og var med på å utvikle digitaliseringsløsningen for historiske byggesaker. I dag samarbeider vi på flere spennende prosjekter, både på dekommisjonering og innsyn i historiske arkiver.

 

img6

Stjørdal Kommune och Documaster

«Documaster sin produktutvikling er kundedrevet. De lytter til kundene og utvikler det vi faktisk vil ha. Kombinasjonen av ny teknologi, sterk arkivfaglig kompetanse og ønsket om å åpne sin kjerne for andre fagsystemer gjør at vi ønsker å samle mange kilder i Documasters frittstående arkivkjerne.» Nina Fossbakken, arkivleder Stjørdal kommune.

 

Låt dig inspireras

Ladda ner våra kundberättelser!