Hva er dokumenthåndtering?

Dokumentbehandling handler ikke om tekstdokumenter, regneark eller presentasjoner. Det handler om å ta vare på dokumentasjon du ikke har råd til å miste. Det er ferdigheten til å trekke ut kunnskap fra forretningskritiske dokumenter som kunde- eller leverandørkontrakter, teknisk dokumentasjon, sertifikater eller fakturaer. Slik får du kunnskap som gjør deg i stand til å drive virksomheten din og ta beslutninger basert på data som er skjult i bedriftens dokumentasjon.

Documaster er et dokumenthåndteringssystem som hjelper deg med å lagre og strukturere dokumentasjonen din, for å søke og finne informasjon i dokumentene dine, og for å gi samlet innsikt fra dokumentasjonen din.

Documaster bruker OCR og maskinlæring for å trekke ut data som muliggjør søk, finnbarhet og innsikt fra alle typer dokumenter, enten de kommer ut av ERP-system eller er gamle skannede dokumenter. Documaster kan håndtere dem alle.

Illustration-Fish-bowl

Hvorfor er det vanskelig å få tilgang til kritiske dokumenter?

I et selskap er kritisk dokumentasjon ofte lagret i en fil- og mappestruktur. En struktur som gir mening for menneskene som skapte den, men over tid lider strukturen av mangel på fleksibilitet, søkeverktøy og historikk, noe som resulterer i at kritisk kunnskap blir vanskelig å finne.

Videre, en bedrift bruker mange systemer, fra økonomi og regnskap, salg og innkjøp, til logistikk og produksjon. Kritisk informasjon som er lagret i disse systemene er vanskelig å finne og vanskelig å søke gjennom.

Illustration-Broom

Enkelt å lagre i Documaster

Det er enkelt å lagre alle viktige dokumenter direkte i Documaster! Dra og slipp dokumenter direkte inn i Documaster med nettleseren din, og vi merker og organiserer dem for deg.

Eller du kan bruke en eller flere av våre tredjepartsintegrasjoner for å integrere Documaster direkte med forretningssystemene dine, og lagre dokumenter automatisk til Documaster.

Illustration-Hat

Lett å finne med Documaster

Alle dokumenter som du lagrer Documaster, er merket slik at de er enkle å finne og søke gjennom. Bruk våre kraftige verktøy for søk og filtrering for å finne akkurat det dokumentet du leter etter. Du kan søke både innenfor innholdet i alle dokumenter og i tilhørende metadata.

Illustration-Tags

Få innsikt

Bruk vårt kraftige rapporterings- og varslingsverktøy «Documaster Insights» for å trekke ut data fra dokumentene dine, og gjøre dem om til verdifull kunnskap som du kan bruke for forretningskritiske beslutninger.

Få viktige varsler sendt på e-post, Teams eller Slack.

Illustration-Tags
kontroll på bedriftens dokumentasjon

Les bloggen vår for å lære mer om dokumenthåndtering eller kontakt oss for å få en demo!