Documaster for kontrakter

Documaster for kontrakter er et tillegg for vårt dokumenthåndteringssystem, slik at du kan holde deg oppdatert på enhver kontrakt i bedriften din, enten det er kundekontrakter, leverandørkontrakter, ansattekontrakter eller andre juridiske bindende dokumenter du har inngått.

Dra og slipp enhver kontrakt inn i Documaster, eller bruk en eller flere av våre tredjepartsintegrasjoner for å få kontraktene til å vises automatisk.

Illustration-Space

Få innsikt

Bruk vårt kraftige rapporterings- og varslingsverktøy «Documaster Insights» for å trekke ut data fra dokumentene dine, og gjøre dem om til verdifull kunnskap som du kan bruke til forretningskritiske beslutninger.

Er for eksempel alle våre kundekontrakter klare for prisjustering i år? Eller har vi oppdaterte kontrakter med alle våre utleiere? Hvilke kontrakter skal fornyes i løpet av de neste seks månedene?

Bruk det kraftige dashbordet vårt for å få oversikten, og drill ned til alle detaljene hvis du vil.

Docubot notification

Hold deg oppdatert på fornyelser og utløp

Kontrakter skannes automatisk etter fremtidige datoer, for eksempel utløpsdatoer. Documaster varsler deg automatisk god tid i forveien, slik at du aldri går glipp av viktige kontraktshendelser.

1N0A9511web-1

Finn riktig kontrakt på et øyeblikk

Alle dokumenter som du lagrer Documaster er merket slik at de er enkle å finne og søke gjennom. Bruk våre kraftige verktøy for søk og filtrering for å finne akkurat det dokumentet du leter etter. Du kan søke både innenfor innholdet i alle dokumenter og i tilhørende metadata.

Signature (1)

Signer dokumenter med Documaster eSign

Har du usignerte kontrakter i Documaster som du trenger å få signert? Bruk vårt integrerte elektroniske signaturtillegg Documaster eSign for å signere kontrakter eller dokumenter. Signerte kontrakter lagres som en ny versjon av originaldokumentet.

Version control_1

Versjonskontroll

Documaster sørger for at alle versjoner av en kontrakt blir bevart, samtidig som det gir umiddelbar synlighet til den nyeste versjonen.

contractual obligations

Full oversikt over kontraktsforpliktelser

Med Documaster får du full oversikt over dine kontraktsforpliktelser. Documaster lar deg eksportere dine kontraktsdata til Excel for videre analyse.

Illustration-Pencil
kontroll på kontraktene

Klar for å prøve Documaster?