Arkivets beste venn

Documaster er eksperter på arkiv -vi hjelper våre kunder med å fange og forvalte arkivverdig dokumentasjon. Alt på ett sted!

Illustration-Box

Gjør dokumentasjonen tilgjengelig

Documasters arkiv kan integreres mot dine eksisterende fagsystemer. Vi er en sterk motstander av ‘lock-in’ i løsninger, og du vil som kunde av oss alltid ha tilgang til dine egne data, enten via søk i løsningen, API for gjenbruk av data i andre løsninger, eller i form av et uttrekk.

Illustration-Space

Noark 5 godkjent

Som første norske selskap har Documaster Noark 5 godkjenning på vårt frittstående arkiv. Vi har et aktivt samarbeid med fagsystem leverandørene i både kommune og stat.

Referanser

Article featured image
21 feb 2023 Lena Riis

Sandnes kommune

Documaster er en god sparringpartner som er flinke til å følge opp ulike scenarioer og muligheter. Det er verdifullt for oss i utvikling av en god arkivarkitektur.»

Read article
Article featured image
15 feb 2023 Lena Riis

Hvorfor velger Forskningsrådet å gå fra et sak- og arkivsystem til en arkivkjerneløsning?

Utfordringen til Forskningsrådet er at dagens arkivløsning ikke understøtter den retningen organisasjonen har valgt, som er å satse på en modulær IT-arkitektur med spesialiserte og mer brukervennlige saksbehandlingsløsninger som integreres med arkivsystemet. I tillegg ønsker de at de ansatte skal bruke mindre tid på arkivering og mer tid på kjernevirksomheten.

Read article
Article featured image
15 feb 2023 Lena Riis

Med Documasters arkivløsning skal direktoratet for byggkvalitet (DiBK) legge til rette for mer automatisk datafangst

Da DiBK skulle anskaffe nytt arkivsystem i skyen gikk de flere runder internt for å sørge for at de faktisk fikk en løsning med gode APIer og med ferdige integrasjoner til flere av systemene de benytter i dag.

Read article
Les mer
Illustration-Tags
Hva er forskjellen på saksbehandling og arkivering