Stat
15 Feb 2023

Med Documasters arkivløsning skal direktoratet for byggkvalitet (DiBK) legge til rette for mer automatisk datafangst

Lena Riis

Lena Riis

Da DiBK skulle anskaffe nytt arkivsystem i skyen gikk de flere runder internt for å sørge for at de faktisk fikk en løsning med gode APIer og med ferdige integrasjoner til flere av systemene de benytter i dag.

Strategien internt i DiBK har alltid vært å skille sak og arkiv. De mener at det fanges mer dokumentasjon ved at de ansatte kan jobbe i sine prefererte systemer og at lagring skjer automatisk. Den prosessen blir enda enklere nå som de får en ren arkivkjerne uten masse prosessverktøy.  

«Hvorfor bruke multiverktøy, når man kan bruke kirurgkniv»

André Stjernen, seniorrådgiver DiBK

Gevinsten ved en løsrevet arkivløsning er at man kan bruke de beste fagsystemene/prosesssysteme som passer oss. Det muliggjør mange små saksbehandlingsløsninger i stedet for en stor «All inclusive»

DiBK er opptatt av gode løsninger for sine brukere og er i gang med en ny servicedesk løsning. De har valgt Pureservice som partner for blant annet disse prosessene. I tillegg er de opptatt av å fange dokumentasjon fra Microsoft 365 universet. De har derfor kjøpt Documasters Overview&Control for å støtte arkivering også derfra.

Highlighted text

Highlighted text

Highlighted text

List with icons

List with icons

List with icons

Accordion

Description

Accordion

Description

Accordion

Description