24 Jan 2023

BBL Pressemelding

Lena Riis

Lena Riis

BBL Digital AS har valgt Documaster som leverandør av dokumenthåndtering for 10.000 borettslag og 36 boligbyggelag.

BBL Digital AS og Documaster har inngått en avtale om leveranse av løsning for digitalt arkiv og dokumenthåndtering. Løsningen skal implementeres i styreportalen som benyttes av flere enn 10.000 borettslag i Norge.

BBL Digital digitaliserer boligforvaltningen gjennom bransjeledende kompetanse, innovasjon og brukervennlige løsninger. Selskapet utvikler og drifter digitale arbeidsverktøy og kommunikasjonsflater for sine medlemsbedrifter som tilsammen forvalter mer enn 330 000 boliger og har 580 000 medlemmer.«Ved å etablere Documaster som en del av styreportalen styrkes vårt tjenestetilbud og sikrer viktig dokumentasjon for boligselskapene» sier Trond Ove Breivik, daglig leder i BBL Digital.

 


«Boligforvaltning er under sterkt digital utvikling. For oss er det viktig å utvikle produktene våre i tråd med markedet og ikke minst kundenes forventninger. Et viktig ledd i dette arbeidet er å hjelpe våre medlemmer til å sikre viktig dokumentasjon på en effektiv og fremtidsrettet måte.»

Documaster leverer løsninger for forvaltning av dokumentasjon og har på kort tid blitt en av markedslederne på digitale arkiv- og dokumentasjonsløsninger. Documaster kan både benyttes som frittstående tjeneste eller implementeres sømløst i eksisterende tjenester.


«Vi gleder oss til å jobbe sammen med BBL Digital og boligselskapene og mener vi sammen har en svært konkurransedyktig løsning som bidrar til økt effektivitet for boligbyggelagene sine styremedlemmer og beboere» sier Anders Johnsen, daglig leder i Documaster.

 

«Som programvareselskap er det spesielt motiverende når vi inngår samarbeid av hvor et stort antall brukere får mulighet til å benytte våre produkter»

Løsningen vil bli tilgjengelig for BBL Digital sine medlemmer i løpet av 2020.

Om BBL Digital

BBL Digital lager løsninger for å digitalisere forvaltningen av mer enn 330 000 boliger over hele landet. Vi gjør det enkelt å være styremedlem i over 10 000 borettslag, sameier og andelslag. BBL Digital jobber med innovasjon og automatisering gjennom 36 boligbyggelag over hele landet. 

 

Highlighted text

Highlighted text

Highlighted text

List with icons

List with icons

List with icons

Accordion

Description

Accordion

Description

Accordion

Description