NYHETER

 

 

Documaster inngår kontrakt med Stortinget

Av Lena Riis, 29.jun.2022 14:58:49

I konkurransegrunnlaget oppga Stortinget et ønske om å oppnå en fremtidig tilstand der «Den parlamentariske dokumentasjonen (samfunnsminnet) beholder sin pålitelighet, integritet, anvendbarhet og autentisitet for ettertiden. De har derfor anskaffet Documaster Arkivløsning som skal være en integrert del av den parlamentariske saksbehandlingen, og sørge for at dokumentasjon fanges automatisk i arbeidsprosessene.

 

Documaster Arkiv skal fange dokumentasjon fra flere systemer og sørge for at data bevares samlet og med kontekst, uten at saksbehandlere trenger å utføre arkivering (innebygget arkivering).

«Å arkivere det parlamentariske arbeidet på Stortinget, er en av de mest interessante jobbene jeg kan tenkte meg. Som hos alle andre store og tradisjonstunge institusjoner kreves gode strukturer, godt samarbeid, faglig fokus og klare mål i en slik prosess. Vi skal gjøre det vi kan for å sørge for at arkivering fra det parlamentariske arbeidet skal bli enklere, tryggere og bedre i tiden fremover."
Petter Høiaas, Seniorrådgiver Arkiv Documaster

 
 
Tema:Arkiv

Kommentarer

About Lemon Blog

This is where you give the visitor a brief introduction to both this blog and your company. Keep it short. More →

  • Siste nyheter

Abonner på nyheter