BE OM DEMO

Webinar

Se våre webinarer

31 Mars, 2020
Digitale møter i MS Teams og Office 365 med Noark 5 godkjenning

Holdt av Andrè Kristensen, Christian Lundvang og Jørgen Solberg 

https://event.webinarjam.com/channel/digitale-moeter

I disse dager eksploderer behovet for digital møtegjennomføring. Documaster har sammen med Decisions gjort det enkelt å oppfylle dokumentasjonskrav ved å benytte MS Office 365, Decisions møtemodul og Documasters Noark 5 arkivkjerne.
  
Vi inviterer til Webinar 31 mars klokken 09.30 - 10.00 for å presentere denne løsningen. Her vil vi vise frem hvilke muligheter som finnes i MS Office 365 for både offentlig og privat møte- og utvalgsbehandling for både fysiske og digitale møter.

Meld deg på
17 Mars, 2020
Luftslott eller bunker?

Holdt av Petter B. Høiaas og Jean Phillipe Caquet

 

Hvordan bygge et arkiv fra grunnmuren og opp.

Se webinar
castle
5 Mars, 2020
Office 365 + Noark 5 

Holdt av by Andrè Kristensen og Christian Lundvang 

 

Enklere saksbehandling? Gjør som blant annet Lånekassen, Østfold Energi og De nasjonale forskningsetiske komiteene. Flytt saksbehandling fra sak/arkiv og over til MS Office 365. 

Stadig flere statlige virksomheter går nå over til MS Office 365, det gir nye muligheter for samhandling, prosessflyt og godkjenningsprosesser.  Sammen med vår Partner Point Taken har vi utviklet en løsning hvor offentlig virksomhet flytter all saksbehandling over til Office 365. Integrasjon til vårt frittstående arkiv sikrer at all arkivering skjer i henhold til Noark 5 standarden.

Vi inviterer nå til Webinar 5. mars klokken 09.30 - 10.00 for å presenter denne løsningen, og vise frem hvilke muligheter som finnes i MS Office 365 for offentlig saksbehandlig.

Be om demo
webinar-03-unsplash
Januar 2020
Arkivavslutning

Holdt av Petter B. Høiaas

Se vår webinarserie om en av de mest kritiske periodene i arkivets livsløp - avslutning og deponering. Vår arkivfaglig rådgiver Petter B Høiaas har i løpet av fire webinarer tatt en grundig gjennomgang  av begreper, momenter og hensyn i arkivets midtlivskrise.

Se webinaret
about-us-subbanner-1-1
November 2019
Elevmappe

Holdt av  Jean-Philippe Caquet

Hver nordmann går minst 10 år på grunnskole. Det samles opp store mengder dokumentasjon om eleven i løpet av denne perioden som skal og bør bevares for å beskytte rettighetene til eleven det gjelder.

Dessverre har det aldri eksistert én elevmappe per elev, selv om man ofte har sett det for seg. Mappen finnes spredt i forskjellige it-systemer, låste skap hos PP-tjenesten, skuffene til rektor og læringsplattformen.

Er det mulig å samle alt i én elevmappe, hvor eleven, foreldre og kommunen har tilgang, samtidig som uvedkommende ikke får adgang?

Vi i Documaster tror dette er mulig.

Se webinaret
thomas-lefebvre-gp8BLyaTaA0-unsplash
November 2019
Enklere saksbehandling i energi bransjen

Hold av Elisabeth Teien, Østfold Energi

Skal man følge standarden for offentlig saksbehandling? Hva er denne standarden egentlig? Hvordan er beste måten å arkivere? Finnes det en enklere måte for alle ansatte å arkivere? Hva er egentlig arkivverdig?

Da Østfold Energi skulle over til Office 365  så de muligheten til å gå over til enklere saksbehandling og arkivering fra Teams/Sharepoint uten å gå veien om et tredjepartssystem. For å få til det, måtte de finne et arkivsystem som «snakket» med plattformen de skulle ta i bruk, og som samtidig skulle ivareta alle deres historiske data(fra ePhorte og dagens 360). Et slikt system måtte også være intuitivt og enkelt for alle å bruke.

På dette webinaret kan du høre Østfold selv fortelle om sin prosess, og hvilke problemstillinger de tok stilling til underveis. 

Se webinaret
Documaster-032